Beste bezoeker, welkom bij Elektro Smets - Stereorama. Over het gebruik van van je gegevens i.v.m. de Europese Privacy Wetgeving. Wil je onze website blijven gebruiken. bevestig dan met "ok". Wenst U meer te lezen over dit onderwerp bekijk dan ons privacybeleid en wat wij doen met cookies

Wij gaan door

Maatregelen COVID19 - Coronavirus


Beste klanten


Vanaf maandag 2 november zijn er nieuwe maatregelen van kracht. Voor de 2de keer op rij moeten wij de deuren sluiten door de verstrengde maatregelen. Vervelend voor ons en natuurlijk ook voor jullie. Maar, samen raken wij hier door. 


Zolang onze winkel gesloten moet blijven helpen wij je graag verder. Wij zorgen er voor dat er steeds iemand klaar staat voor jou aan de andere kant van de telefoon. Op die manier kunnen wij al de vragen beantwoorden die je hebt. Ook kunnen we telefonisch adviseren tijdens je aankoop via het internet. Zo vinden we samen het beste product voor jou. Ook blijven we uiteraard paraat via mail. Aan jou de keuze. 


Onze hersteldienst blijft actief. Heb je een probleem met een toestel? Vul hier het e-formulier in of bel ons op 03/481.84.90


Wil je jouw bestelling afhalen? Dan kan zeker.


Om alles op een veilige manier te laten verlopen, geven we je graag enkele eenvoudige tips mee: 

  • Kom zoveel mogelijk alleen je bestelling ophalen.
  • Hou minstens 1,5 m afstand van elkaar. Geen zorgen: ook al houden we allemaal een beetje afstand van elkaar, we helpen je met evenveel plezier verder.
  • Was je handen vóór en na je bezoek aan ons afhaalpunt. Een simpel maar efficiënt gebaar. Aan de ingang van ons afhaalpunt staat een dispenser met hydro-alcoholische gel.


Heb je liever dat we de bestelling leveren? Ook dat blijft gegarandeerd. Nu maken we trouwens tijdelijk en gratis een cadeautje van je bestelling als je dat wenst en grote pakjes komen we persoonlijk afleveren. 


Heb je nog vragen? Raadpleeg onze veel gestelde vragen (FAQ) of neem contact ons via de telefoon of via mail. Je kan ons van maandag tot zaterdag en tijdens de openingsuren (ma-vr 10u-18u - zat 10u-17u) telefonisch bereiken op het nummer 03/481.84.90. U kan hier onze algemene voorwaarden en onze algemene richtlijnen betreffende levering en verzending bekijken.


Wij houden u tijdig op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. In de tussentijd, wees voorzichtig en tot binnenkort.


Elektro Smets - Stereorama XL


Loading...
Loading...