Beste bezoeker, welkom bij Elektro Smets - Stereorama. Over het gebruik van van je gegevens i.v.m. de Europese Privacy Wetgeving. Wil je onze website blijven gebruiken. bevestig dan met "ok". Wenst U meer te lezen over dit onderwerp bekijk dan ons privacybeleid en wat wij doen met cookies

Leveringen

Maatregelen COVID19 - Coronavirus


Beste klanten


Vanaf maandag 11 mei zijn onze winkels opnieuw open. We hebben er uiteraard alles aan gedaan om je veiligheid en die van onze adviseurs te garanderen.


Hieronder vind je een overzicht van de maatregelen die we hebben genomen. En denk eraan: elektrosmets.be is altijd bereikbaar als je liever thuis blijft.


Om je bezoek op een veilige manier te laten verlopen, geven we je graag enkele eenvoudige regels mee: 

  • Kom zoveel mogelijk alleen winkelen.
  • Probeer je bezoek tot 30 minuten te beperken.
  • Hou minstens 1,5 m afstand van andere klanten en onze verkopers. Wij voorzien markering op de vloer om je hierbij te helpen. Maar geen paniek: ook al houden we allemaal een beetje afstand van elkaar, we helpen je met evenveel plezier verder.
  • Het aantal mensen dat tegelijk in de winkel aanwezig mag zijn is beperkt.
  • Betaal bij voorkeur elektronisch in plaats van contant geld.
  • Was je handen vóór en na je bezoek aan onze winkels. Een simpel maar efficiënt gebaar. Aan de ingang van onze winkels staat een dispenser met hydro-alcoholische gel.


Heb je nog vragen? Raadpleeg onze veel gestelde vragen (FAQ) of neem contact ons via de telefoon of via mail. Je kan ons van maandag tot zaterdag en tijdens de openingsuren (ma-vr 9u-18u - zat 9u-17u30) telefonisch bereiken op het nummer 03/481.84.90. U kan hier onze algemene voorwaarden en onze algemene richtlijnen betreffende levering en verzending bekijken.


Wij houden u tijdig op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. In de tussentijd, wees voorzichtig en tot binnenkort.


Elektro Smets - Stereorama XL


Loading...
Loading...