Beste bezoeker, welkom bij Elektro Smets - Stereorama. Over het gebruik van van je gegevens i.v.m. de Europese Privacy Wetgeving. Wil je onze website blijven gebruiken. bevestig dan met "ok". Wenst U meer te lezen over dit onderwerp bekijk dan ons privacybeleid en wat wij doen met cookies

Wij zijn open

Maatregelen COVID19 - Coronavirus


Beste klanten


Vanaf maandag 1 december zijn er nieuwe maatregelen van kracht. Onze winkels mogen na een 2de lockdown eindelijk terug open. Wij voorzien geen grote drukte in onze winkels en geen al te lange wachttijden. Dus, jullie zijn meer dan welkom. Heb je echter geen zin om uit je pyjama te komen en wil je liever online shoppen? Wij zorgen er voor dat er steeds iemand klaar staat voor jou aan de andere kant van de telefoon. Op die manier kunnen wij al de vragen beantwoorden die je hebt. Ook kunnen we telefonisch adviseren tijdens je aankoop via het internet. Zo vinden we samen het beste product voor jou. Ook blijven we uiteraard paraat via mail. Aan jou de keuze. Al hebben wij liever dat we jullie nog eens zien in onze winkel, ook wij hebben jullie gemist.


Heb je een probleem met een toestel? Vul hier het e-formulier in of bel ons op 03/481.84.90


Heb je een online bestelling gedaan en wil je jouw bestelling afhalen? Dan kan zeker. Maar bel ons eerst even op. Zo staat alles klaar voor je en hoef je niet te wachten.


Om alles op een veilige manier te laten verlopen, geven we je graag enkele eenvoudige tips mee: 

  • Kom indienmogelijk alleen naar de winkel of je bestelling ophalen.
  • Hou minstens 1,5 m afstand van elkaar. Geen zorgen: ook al houden we allemaal een beetje afstand van elkaar, we helpen je met evenveel plezier verder.
  • Was je handen vóór en na je bezoek aan onze winkels. Een simpel maar efficiënt gebaar. Aan de ingang staat een dispenser met hydro-alcoholische gel.


Heb je nog vragen? Raadpleeg onze veel gestelde vragen (FAQ) of neem contact ons via de telefoon of via mail. Je kan ons van maandag tot zaterdag en tijdens de openingsuren (ma-vr 10u-18u - zat 10u-17u) telefonisch bereiken op het nummer 03/481.84.90. U kan hier onze algemene voorwaarden en onze algemene richtlijnen betreffende levering en verzending bekijken.


Wij houden u tijdig op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. In de tussentijd, wees voorzichtig en tot binnenkort.


Elektro Smets - Stereorama XL


Loading...
Loading...