Beste bezoeker, welkom bij Elektro Smets - Stereorama. Over het gebruik van van je gegevens i.v.m. de Europese Privacy Wetgeving. Wil je onze website blijven gebruiken. bevestig dan met "ok". Wenst U meer te lezen over dit onderwerp bekijk dan ons privacybeleid en wat wij doen met cookies

Over ons

Elektro Smets in het kort.


We werken allemaal samen om onze klanten de beste producten en de best mogelijke service te bieden. Bij ons werken, naast de vaste medewerkers, de eigenaars nog zelf mee in de winkel. Op die manier weet je duidelijk bij wie je koopt.


Wij zijn een echte lokale handelaar en we streven er naar om dat zo te houden. We zijn van mening dat we op die manier een betere en snellere service kunnen bieden. Wij zijn ook geen onderdeel van een grote keten en dat vinden wij een enorm voordeel.


Ook gaan we niet zo maar in zee met de eerste de beste. Wij verlangen van onze leveranciers de zelfde service als diegene die we zelf willen geven aan onze klanten.


Elektro Smets heeft een lange geschiedenis in Nijlen. Wat begon van als een kleine winkel ergens midden de vorige eeuw, is van grootvader op vader naar zoon uitgegroeid tot een vaste waarde. Ook heeft de tijd niet stil gestaan en heeft Elektro Smets inmiddels enkele andere lokale handelaars overgenomen. Dillis, een begrip in Mortsel met een trouw klantenbestand en Stereorama, een andere klinkende naam in Lier.


De winkel van Stereorama in Lier heeft ondertussen een ware metamorfose ondergaan. Wat eerder bekend stond als de villa is een beetje verbouwd. Nu staat er prachtige winkel van ongeveer 3000m² gevuld met mooie producten. Een echte beleving.


Waar we bij Stereorama gekozen hebben voor een verfrissing van het vorige pand hebben we gekozen om de winkel van Dillis onder te brengen in dezelfde winkel. De grote parking bij Stereorama is trouwens erg handig. Wie Mortsel een beetje kent begrijpt waarom.


Kortom, voor wie nog niet met ons heeft kennis gemaakt, kom gerust eens langs in Nijlen of in Lier.

 


Ons team:


De eigenaars en zaakvoerders in Nijlen:


Bart & DianeDe zaakvoerder in Lier:


YvanDe medewerkers in Nijlen:


Christine

Valerie

Niels
De medewerkers in Lier:


Emiel

+ VacatureOnze Installateurs voor Hi-Fi en Groot Elektro


Stef

GinoLoading...
Loading...