Beste bezoeker, welkom bij Elektro Smets - Stereorama. Over het gebruik van van je gegevens i.v.m. de Europese Privacy Wetgeving. Wil je onze website blijven gebruiken. bevestig dan met "ok". Wenst U meer te lezen over dit onderwerp bekijk dan ons privacybeleid en wat wij doen met cookies

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor verkoop op afstand door Elektro Smets.

De klant dient steeds de algemene voorwaarden voor verkoop op afstand te lezen alvorens een bestelling te plaatsen. Het plaatsen van een bestelling via elektrosmets.be of via telefoon geldt als uitdrukkelijke aanvaarding van de algemene voorwaarden voor verkoop op afstand.1. Identificatie van de verkoper

Elektro Smets bv, hierna Elektro Smets genoemd
Statiestraat 14-18, 2560 Nijlen (België)
Ond.nr.: 0465.027.106 - RPR Mechelen
Tel: 03/481.84.90
email: info@elektrosmets.be2. Algemeenheden & definities


Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Elektro Smets alsook (eventuele) overige leveranciers van informatie aan deze site aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop/daardoor verstrekte informatie.


Alle vermelde prijzen en taxen zijn adviesprijzen inclusief BTW en geldende recupelbijdrage.


De consument heeft het recht mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. Lees hier meer.


Enkel de huidige verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op de verkoop op afstand via internet of via telefoon door Elektro Smets aan eindgebruikers en dit op het grondgebied van België. Elektro Smets kan ten alle tijde wijzigingen aanbrengen aan deze algemene verkoopsvoorwaarden. Op de lopende contracten blijven echter steeds de voorwaarden gelden die van toepassing waren op het ogenblik van de totstandkoming van de verkoop.


Elektro Smets is uitsluitend actief in België. Wij kunnen je bestelling enkel aanvaarden als het leveradres in België gelegen is. De verkoopsovereenkomst wordt enkel in het Nederlands gesloten. De klant kan zich niet beroepen op het feit dat hij deze taal niet voldoende beheerst om de niet-toepasselijkheid van één of meerdere voorwaarden in te roepen.


Waar vermeld zullen de bepalingen enkel van toepassing zijn op de koop door een "consument". Dit is een natuurlijke persoon die handelt buiten zijn handels- bedrijfs- ambachts- of beroepsactiviteit.3. Totstandkoming verkoop op afstand


Om een product online te bestelen dient de klant het toe te voegen aan zijn winkelkarretje. Vervolgens kiest de klant de leveringswijze, vult de klant zijn gegevens in en kiest de klant de betalingswijze. Om de bestelling af te ronden dient de klant de knop met bijschrift -betalen- in te drukken en de betaling uit te voeren.


Om een product telefonisch te bestellen belt de klant naar 03/481.84.90 en wordt de klant door het verkoopsproces geleid door de telefonist.


De catalogus met producten en hun omschrijving die op elektrosmets.be terug te vinden is vormt op zich geen aanbod. Het is bijgevolg niet voldoende om een bestelling te plaatsen via onze website of via de telefoon om een verkoop tot stand te brengen. Pas bij het ontvangen van een bevestigingsmail is de verkoop gesloten. Klanten die geen mailadres hebben kunnen hun bestelling via SMS laten bevestigen.


Loading...
Loading...