Beste bezoeker, welkom bij Elektro Smets - Stereorama. Over het gebruik van van je gegevens i.v.m. de Europese Privacy Wetgeving. Wil je onze website blijven gebruiken. bevestig dan met "ok". Wenst U meer te lezen over dit onderwerp bekijk dan ons privacybeleid en wat wij doen met cookies

ARDENO TV meubels

Maatwerk van hoge kwaliteit

Een tv meubel op maat stel je gemakkelijk zelf samen met Ardeno media furniture. Bepaal de afmetingen in de breedte, hoogte en diepte en kies voor kleppen, lades of deurtjes, of combineer. Ook een met stof bespannen klep is volledig op maat verkrijgbaar zodat jouw unieke tv kast op maat ontstaat. Zelfs de indeling maken wij volledig op maat, zodat de apparaten perfect geïntegreerd worden.


Beschikbaar in verschillende maten en kleuren

Wij helpen en adviseren je persoonlijk zodat wij samen jouw unieke Ardeno meubel op maat kunnen samenstellen.  Elk maatwerk tv meubel wordt met veel enthousiasme en vakkundigheid voor jou gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Voor de beschikbare kleuren heb je keuze tussen 2 afwerkingen.

  • KHALINA (standaard afwerking): 9 beschikbare kleuren
  • JOY (luxe afwerking): Meer dan 2000 RAL of NCS kleuren

Al onze tv-meubels zijn te verkrijgen op aluminium pootjes van 6 cm of 15 cm hoogte, op zwenkwielen, op een sokkel tussen de 5 en 15 centimeter hoogte of met wandmontage. Verder kun je kiezen voor vele extra’s. Laat een subwoofer vak maken of jouw soundbar integreren. De kabeldoorvoeren zijn altijd inbegrepen.


Verborgen integratie sound systemen

Bijna elk model sound systeem kan geïntegreerd worden in een Ardeno model, o.a.: Bose Lifestyle systemen, Bose Acoustimass systemen, Bose SoundTouch systemen, HEOS, Bluesound enz.

Loading...
Loading...