Beste bezoeker, welkom bij Elektro Smets - Stereorama. Over het gebruik van van je gegevens i.v.m. de Europese Privacy Wetgeving. Wil je onze website blijven gebruiken. bevestig dan met "ok". Wenst U meer te lezen over dit onderwerp bekijk dan ons privacybeleid en wat wij doen met cookies

Levering & verzending


LET OP: DOOR DE HUIDIGE SITUATIE KUNNEN WE NIET AL ONZE DIENSTEN BLIJVEN GARANDEREN: Meer info vind u hier.


1.1 Leveringskosten

Afhankelijk van de installatie, waarde, grootte en gewicht van het toestel, zal de levering gebeuren door de eigen leveringsdienst van Elektro Smets of via een externe koerierdienst. Indien uw bestelling bestaat uit verschillende artikels op eenzelfde adres te leveren zal slechts eenmalige leveringskosten aangerekend worden. Tenzij andersluidende vermelding in de productbeschrijving op de site, bedragen de leveringskosten voor een online e-shop bestelling:1.1.1. Voor grote huishoudapparaten:

Gratis levering en plaatsing(*) voor bestellingen van grote huishoudapparaten voor een totaalbedrag hoger of gelijk aan € 500,00 (incl. BTW) in een straal van 35 kilometer. Is het totaalbedrag van je bestelling lager dan € 500,00 en in in een straal van 35 kilometer dan wordt er een verzendkost van € 50,00 aangerekend. Is je woning buiten een straal van 35 kilometer dan wordt er in elk geval een verzendkost van € 95,00 aangerekend. 


 
1.1.2. Voor kleine huishoudapparaten/toebehoren:

€ 5.00 (incl. BTW) voor bestellingen van kleine huishoudapparaten en/of toebehoren voor een totaal bedrag lager dan €50,00 (incl. BTW). Het maximum toegelaten gewicht bedraagt 30 kg. Gratis levering voor bestellingen van kleine huishoudapparaten en/of toebehoren voor een totaalbedrag hoger of gelijk aan € 50,00 (incl. BTW).

 
1.1.3. Voor inbouwtoestellen:

Gratis levering en plaatsing(*) voor bestellingen van inbouwtoestellen voor een totaalbedrag hoger of gelijk aan € 500,00 (incl. BTW) in een straal van 35 kilometer. Is het totaalbedrag van je bestelling lager dan € 500,00 en in in een straal van 35 kilometer dan wordt er een verzendkost van € 50,00 aangerekend. Is je woning buiten een straal van 35 kilometer dan wordt er in elk geval een verzendkost van € 95,00 aangerekend. 

Voor plaatsing en installatie van een inbouwtoestel, wordt een supplement in regie (incl. BTW) aangerekend, ongeacht de verkoopprijs. 

De plaatsing en installatie van dampkappen is enkel mogelijk indien aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Onze logistieke dienst zal met u contact opnemen om te bepalen of een conforme installatie mogelijk is. Per geval zal het supplement voor plaatsing en installatie door onze logistieke dienst berekend worden. 


 
1.1.4. Voor OLED, QLED, NANOCELL, FULL ARRAY of LED televisies, DVD- Bluray-, Hifi-, Video- en Audiotoestellen: 

Gratis levering en plaatsing(**) voor bestellingen van OLED, QLED, NANOCELL, FULL ARRAY of LED televisies voor een totaalbedrag gelijk aan of hoger dan € 1000,00 (incl. BTW) in een straal van 35 kilometer. Is het totaalbedrag van je bestelling lager dan € 1000,00 en in in een straal van 35 kilometer dan wordt er een verzendkost van € 50,00 aangerekend. Is je woning buiten een straal van 35 kilometer dan wordt er in elk geval een verzendkost van € 95,00 aangerekend. 

Gratis levering voorbestellingen van DVD- Bluray-, Hifi-, Video- en Audiotoestellen voor een totaal bedrag gelijk aan of hoger dan € 50,00 (incl. BTW) in regio Antwerpen. Voor andere regio’s wordt er een kilometer vergoeding aangerekend. - € 5.00 leveringskosten voor bestellingen van DVD- Bluray-, Hifi-, Video- en Audiotoestellen voor een totaal bedrag lager dan € 50,00 (incl. BTW) 


 
1.2. Levering en installatie van grote toestellen

Grote toestellen worden door onze eigen Elektro Smets leveringsdienst aan huis geleverd in België. 


Gelieve voor levering van toestellen met aanzienlijke afmetingen (koelkast, televisietoestel enz.), u er van tevoren van te vergewissen dat de toegang (deur en inkomhal, trappen, lift, binnendeuren, gangen, enz.) voldoende breed en hoog zijn voor een normaal verloop van de levering. Voor levering van toestellen op een verdieping moet een lift of een goederenlift met voldoende capaciteit aanwezig zijn. Gelieve in geval van twijfel vóór de bestelling contact op te nemen met onze technische dienst op het telefoonnummer +32 3 481 84 90, met het oog op gebruik van een goederenlift. 


Wanneer de levering gebeurt door de leveringsdienst van Elektro Smets, kunnen we, indien u dit wenst, gratis uw oude toestellen meenemen, op voorwaarde dat u dit bij telefonische bestelling vermeld en op voorwaarde dat het terug te nemen toestel een gelijkaardig toestel betreft met vergelijkbare afmetingen. Terug te nemen koelkasten of diepvriezers, dienen volledig leeg en ontdooid te zijn.  


 
1.2.1. Voor grote huishoudapparaten:

(*) Gratis plaatsing van grote huishoudapparaten geldt enkel wanneer het bedrag hoger of gelijk aan € 500,00 (incl. BTW) en waarbij de installatie en plaatsing niet meer dan 30 min. in beslag neemt. Extra werkuren worden aangerekend in regie aan een starttarief van € 68,00 p/u/pp, na het eerste uur worden extra uren worden aangerekend aan € 17 per 15 min.

 
1.2.4. Voor OLED, QLED, NANOCELL, FULL ARRAY of LED televisies, DVD- Bluray-, Hifi-, Video- en Audiotoestellen:

(**) Gratis plaatsing van grote huishoudapparaten geldt enkel wanneer het bedrag bedrag hoger of gelijk aan € 1000,00 (incl. BTW) en waarbij de installatie en plaatsing niet meer dan 30 min. in beslag neemt. Extra werkuren worden aangerekend in regie aan een starttarief van € 68,00 p/u/pp, na het eerste uur worden extra uren worden aangerekend aan € 17 per 15 min.

 
1.3. Levering van kleine toestellen:

Kleine toestellen worden in principe geleverd via een externe koerierdienst. Deze toestellen worden op het gelijkvloers geleverd. De mogelijke leveringskost staat duidelijk aangegeven tijdens het orderproces. De klant betaalt slechts eenmaal de leveringskost bij een gelijktijdige levering van meerdere pakketten op één leveringsadres.

De consument kan deze leveringskost vermijden door kleine toestellen samen te laten leveren met grote toestellen door onze eigen leveringsdienst. 


Indien de consument niet aanwezig is tijdens de levering, wordt er door de koerier een kaartje in de brievenbus achtergelaten waarop het plaatselijk postkantoor staat vermeld, zodat de consument, na vertoning van zijn identiteitsbewijs, zijn pakket kan afhalen binnen de 15 dagen. Na deze termijn wordt de bestelling geannuleerd en krijgt de consument de door hem betaalde som terugbetaald. 1.4. Leveringstermijn:


Elektro Smets streeft ernaar de levering uit te voeren binnen de 2 werkdagen. Indien door overmacht of uitzonderlijke omstandigheden, onafhankelijk van de consument, het toestel niet geleverd is binnen de 30 dagen heeft de consument het recht de bestelling te annuleren onverminderd het recht op schadevergoeding.1.5. Betaling met kredietkaart

De levering en installatie gebeuren op het bij de bestelling vermelde adres. Onze expediteur zal de koopwaar enkel afleveren mits ondertekening door de klant van een leveringsbon voor goede ontvangst. In geval van betaling via kredietkaart en voor uw eigen veiligheid, zal u eveneens worden gevraagd uw kredietkaart en uw identiteitskaart te tonen. Daarenboven zal de levering in dat geval enkel plaatsvinden indien het leveringsadres overeenstemt met het adres van de klant.


1.6. Gebreken van producten na levering


Elk zichtbaar gebrek aan het product moet worden vermeld op de kopie van de leveringsbon die wij bij u nalaten en die u vervolgens binnen 2 dagen na de levering via e-mail (info@elektrosmets.be)  dient over te maken aan onze dienst-na-verkoop (info@elektrosmets.be), die zal worden belast met de opvolging van uw klacht.

Loading...
Loading...