RB29FSRNDSA-Samsung

-25%
Smart Space koel/vriescombinatie A+ van 178 cm hoog. Uitvoering in Metallic Grafiet met handgreep met uitsparing.

De Samsung RB-serie koelkasten met ondervriezer heeft een slim ontwerp om de ruimte efficiënt te benutten. Het uitschuifplateau, de verstelbare flessenhouders en de volledig te openen vrieslade, helpen u om uw koelwaren gemakkelijk te plaatsen, te bewaren en te pakken. ‘No Frost’ De koude luchtstromen van het ‘multi-airflow’-systeem zorgen er voor dat het vriesgedeelte ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij blijft. Dankzij de energiezuinige en stille digitale Inverter Compressor is deze koelkast zo duurzaam dat hij geleverd wordt met een productgarantie van 10 jaar.

Voor het pakken van bijvoorbeeld een pak yoghurt dat achterin staat, zijn vaak stuurmanskunsten nodig om tussen de koelwaren te navigeren. Eén verkeerde beweging en er kan van alles omvallen of zelfs stuk vallen. De soepele rekken hangen in geleiderails die u naar u toe kunt trekken om de koelwaren efficiënt te kunnen inruimen of pakken-en om meteen even te kijken of uw voorraad op orde is.

De compressor vormt het 'hart' van de koelkast. In tegenstelling tot conventionele compressoren, die slechts twee patronen kennen 'aan' en 'uit', voert Samsung’s Digital Inverter Compressor 5 verschillende standen uit. Hierdoor blijft de temperatuur constanter (langer vers) en slijt de compressor minder snel, waardoor het geluid tot een minimum beperkt blijft. Samsung geeft 10 jaar garantie op de Digital Inverter Compressor.

Met een grotere opening dan conventionele vrieslades kunt u nu gemakkelijker vrieswaren opbergen en uitnemen —zelfs de grotere artikelen, zoals pizza dozen en een gezinspakket met ijs. De bak kan helemaal naar buiten worden getrokken voor optimaal gebruik van de ruimte en, dankzij het slimme ontwerp van de ladebak kunt u er ook volledig bij als de deur slechts 90 graden geopend is.

Het grote flessenrek is dieper dan de rekken in conventionele koelkasten. Nu is er voldoende ruimte voor het bewaren van grote pakken melk en sap in de deur, met nog twee rijen voor blikjes en flessen. Een feestje op komst? Gebruik het grote deurvak voor het koelen van hoge flessen met water, frisdrank en andere verfrissingen in flessen.
Algemeen
Afmetingen (H x B x D) 178 x 59,5 x 66,8 cm
Breedte 60 cm
Diepte 64,7 cm
Hoogte 178 cm
Klimaatklasse SN-N-ST (10-38°C)
Totale netto inhoud 290 L
Type Tweedeurs koelkast (vriesvak onderaan)
Koelen
0°C vershoudzone Neen
Netto inhoud koelkast 192 L
Milieuvriendelijkheid
Energieklasse A+
Geluidsniveau 39 db(A)
Jaarlijks energieverbruik 272 kWh
Uitrusting
Alarm bij geopende deur Ja
Extern display Ja
LED-verlichting Ja
Waterdispenser Neen
Vriezen
Bewaartijd bij stroomuitval 20 uur
Invriescapaciteit 12 kg/24u
Netto inhoud diepvriezer 98 L
No Frost Ja
Super invriezen Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Actie verloopt over
  • 599,00€
  • 449,00€
  • Excl. BTW: 371,07€

Tags: RB29FSRNDSA, Samsung, Koelkast vrijstaand

Loading...
Loading...