FAB28RBL3 Zwart-Smeg

Levering op afspraak

Vrijstaande koelkast met vriesvak in het zwart

De apparaten van Smeg respecteren het milieu, zoals energieklasse A+++ getuigt. Deze energieklasse bespaart tot wel 30% meer energie t.o.v. energieklasse A.

LED-verlichting

Dankzij het gebruik van LED-binnenverlichting wordt de zichtbaarheid in de koelkast geoptimaliseerd en het energieverbruik gereduceerd.

Multiflow luchtcirculatie

Diverse modellen van Smeg hebben Multiflow luchtcirculatie die zorgt voor een contante temperatuur in de koelkast die homogeen verdeeld wordt.

Extra Fresh 0° Zone

Enkele koelkasten van Smeg hebben een Extra Fresh (0-graden) zone die voedsel conserveert op een temperatuur van 0 - 3°C; ideaal voor vlees, verse vis en gevogelte. Het voedsel dat in de Extra Fresh zone bewaard wordt behoudt langer zijn smaak en versheid.

Ventilator

Diverse koelkasten van Smeg zijn voorzien van een ventilator. De ventilator zorgt ervoor dat de koele lucht uniform door de koelkast wordt verspreid, waardoor de temperatuur in de koelkast constanter blijft.

Kleur en retro-lijnen voor stijliconen: het glamoureuze van de jaren ’50 in toestellen die ware cultobjecten zijn geworden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Beschikbaarheid:

  • Online: Levering op afspraak
  • 1.189,00€
  • Excl. BTW: 982,64€

Tags: FAB28RBL3 Zwart, 50's Retro Style Aesthetic, Smeg, Koelkast vrijstaand, Vrijstaande koelkasten, Ijskasten vrijstaand, Koelkasten

Loading...
Loading...