Silence Force 4A++-Rowenta

Levering op afspraak

De stilste 4A++AAA-stofzuiger met een perfect glijvermogen op elk oppervlak

Met de Silence Force 4A++-stofzuiger liggen onberispelijke prestaties en uitzonderlijke stilte binnen handbereik, voor een ongeziene schoonmaakervaring. De nieuwe POWER AIR-zuigmond levert schitterende resultaten op elk oppervlak. Dankzij de Extreme Silence-technologie geniet je van comfortabele en stille schoonmaakbeurten met schitterende resultaten. De 4A++AAA-prestaties maken deze stofzuiger compleet.

Uiterst stil en moeiteloze glijprestaties

Ervaar hoe de ultrastille technologie hand in hand gaat met de nieuwe POWER AIR-zuigmond voor het ultieme comfort en optimale 4A++AAA-schoonmaakresultaten op elk oppervlak.

Power Air-zuigmond voor alle oppervlakken

De nieuwe POWER AIR-zuigmond is uitgerust met een stofborstel met twee standen ontworpen om elke schoonmaakuitdaging het hoofd te bieden. Hij levert diepreinigende 4A+AAA-resultaten en glijdt moeiteloos over elk oppervlak.

EffiTech-motor voor een maximaal energierendement

De baanbrekende technologie van het nieuwe EffiTech Motor-systeem levert een optimaal energierendement, voor een betere stofopname met minder energie.

A++ - energieklasse

Geoptimaliseerde luchtstroom en een nieuwe zuigmond met twee standen leveren het toestel topresultaten op tijdens de Europese energielabeltests.

Absolute stilte voor extreem comfort

Ontdek een ongeëvenaard niveau van comfort, dankzij de Extreme Silence-technologie die slechts 66 dB(A) produceert op vol vermogen, nauwelijks hoger dan een dagelijkse conversatie.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Beschikbaarheid:

  • Online: Levering op afspraak
  • 329,99€
  • Excl. BTW: 272,72€

Tags: Silence Force 4A++, , Rowenta, Stofzuiger, Vacuum cleaners

Loading...
Loading...