KSF36PI4P-Bosch

Levering op afspraak

Eéndeurskoelkast Inox AntiFingerprint

Een ander niveau van bewaren

Ongeacht hoeveel opslag en kastruimte we hebben in huis, er lijkt nooit genoeg te zijn. Het FlexShelf multipurpose plateau maakt de Bosch koelkast uitermate flexibel. Wanneer u ruimte nodig heeft voor kleine bakjes of blikken, dan kan het worden uitgeklapt tot een extra niveau. Wanneer de ruimte onderin wordt gebruikt voor grote schalen of flessen, klap het dan gewoon weer op, waarbij he tvrijwel verdwijnt, omdat het amper ruimte in beslag neemt.

EasyLift leggers en - deurvakken: altijd op de juiste hoogte

De glazen EasyLift leggers zijn in hoogte verstelbaar en kunnen tot wel 6 cm worden verplaatst. Daarbij hoeven de producten niet verwijderd te worden. En als u in de deur meer hoogte nodig heeft, kan het EasyLift-deurvak tot maximaal 40 cm worden verplaatst, zelfs als het vol staat.

LED-verlichting: zet de inhoud van uw koelkast in de schijnwerpers

LED-lampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. LED-verlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.

De koelkast die weet hoe deze koel moet blijven

Door het activeren van de SuperCooling functie voordat u gaat boodschappen doen zal de temperatuur voor een korte periode verlagen, zodat uw verse boodschappen op de juiste temperatuur blijven.

Nooit uw koelkast meer ontdooien

Het handmatig ontdooien van een koelkast kan een vervelend en tijdrovend klusje zijn. Dankzij onze nieuwe koelkasten met NoFrost, kunt u deze taak gemakkelijk schrappen van uw actielijstje. In tegenstelling tot conventionele koelkasten, wordt de luchtvochtigheid in een NoFrost koelkast permanent verzameld in een centrale chiller-unit, welke automatisch regelmatig ontdooit. De resulterende condensatie wordt gewoon naar buiten de koelkast geleid, waar het vervolgens verdampt. Op deze manier houdt NoFrost uw koelkast permanent vrij van ijs, en vervalt ook de noodzaak voor het handmatig ontdooien.

Voor u moet alles even onberispelijk werken als het eruitziet. Dat u dergelijke hoge eisen stelt, is in uw huis te zien – het is tot in het kleinste detail doordacht en hoogwaardig ingericht. Daarom overtuigen ook uw huishoudtoestellen met hun buitengewone kwaliteit en eersteklas design.

Vanaf nu biedt uw woning u geavanceerde nieuwe mogelijkheden – dankzij de Home Connect-functie. Bedien uw huishoudtoestellen moeiteloos op afstand, en houd te allen tijde een oogje in het zeil. U krijgt ook continu toegang tot alle digitale gebruiksaanwijzingen en tot handige tips die u het dagelijkse leven een stuk makkelijker maken – met uiteraard perfecte resultaten.
Algemeen
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm
Hoogte 186 cm
Totale netto inhoud 300 L
Type Kastmodel
Koelen
0°C vershoudzone Ja
Netto inhoud koelkast 300 L
Super koelen Ja
Milieuvriendelijkheid
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 38 db(A)
Jaarlijks energieverbruik 84 kWh
Klimaatklasse SN-N-ST-T (10-43°C)
Uitrusting
Afwerking Roestvrij staal
Alarm bij geopende deur Ja
Extern display Neen
Ijsmaker Neen
Interne waterfilter Neen
LED-verlichting Ja
Omkeerbare deuren Ja
Waterdispenser Neen
Vriezen
No Frost Neen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Beschikbaarheid:

  • Online: Levering op afspraak
  • 1.349,99€
  • Excl. BTW: 1.115,69€

Tags: KSF36PI4P, Serie 8, Bosch, Koelkast vrijstaand, Vrijstaande koelkasten, Ijskasten vrijstaand, Koelkasten

Loading...
Loading...