Beste bezoeker, welkom bij Elektro Smets - Stereorama. Over het gebruik van van je gegevens i.v.m. de Europese Privacy Wetgeving. Wil je onze website blijven gebruiken. bevestig dan met "ok". Wenst U meer te lezen over dit onderwerp bekijk dan ons privacybeleid en wat wij doen met cookies

SFR9390X-Smeg

Levering op afspraak

Oven multifunctie 90 x 48 cm H - Big LCD - 85 L - inox finger friendly - energieklasse A+

Bovenwarmte + onderwarmte

De warmte die tegelijkertijd van boven en van beneden komt maakt deze functie geschikt voor het bereiden van elk soort voedsel. Het traditionele koken, ook statisch koken of koken met warmtestraling genoemd, is geschikt om één enkel gerecht per keer te koken. Ideaal voor: elk soort gebraden voedsel, brood, gevulde taarten en vooral geschikt om vette vleessoorten, zoals gans en eend, klaar te maken.

Grillweerstand

Gebruik van het bovenste element levert uitstekende grillresultaten en vooral in combinatie met het braadspit (afhankelijk van het model). Ideaal voor het grillen van grotere stukken vlees zoals een roastbeaf of lamsbout.

Turbine + grill

De lucht die door de ventilator wordt geproduceerd verzacht het effect van de zware hittegolf die door de grill wordt veroorzaakt zodat het grillen optimaal modelijk wordt voor dikke stukken vlees.

Turbine + circulair element

Het bakken met ventilatie wordt gecombineerd met de hitte die van onderen komt zodat een lichte korst wordt gevormd. Ideaal voor elk type voedsel (vb. brood, gebak met dikke bodem).

A+

Energieklasse (verminderd verbruik): De ovens en fornuizen van Smeg maken het mogelijk het energieverbruik met 20% te verminderen in vergelijking met klasse A. Ze garanderen een maximaal resultaat en een beter respect voor het milieu.

Algemeen
Compact Ja
Internetconnectie Neen
Type Multifunctie
Functies
Aantal verwarmingswijzen 9
Automatische kookprogramma's Ja
Boven- en onderwarmte Ja
Grill Ja
Hetelucht Ja
Onderwarmte Ja
Rijzen van deeg Ja
Stoom Neen
Milieuvriendelijkheid
Energieklasse A+
Energieverbruik per cyclus (conventioneel) 1,10 kWh
Energieverbruik per cyclus (hetelucht) 0,73 kWh
Onderhoud & Veiligheid
Reiniging Vapor Clean
Technische info
Inhoud ovenruimte 85 L
Nisbreedte 86 cm
Nisdiepte 56 cm
Nishoogte 58,3 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Beschikbaarheid:

  • Online: Levering op afspraak
  • 1.879,00€
  • Excl. BTW: 1.552,89€

Tags: SFR9390X, Classici, Smeg, Oven, Inbouw-ovens, ovens

Loading...
Loading...