Beste bezoeker, welkom bij Elektro Smets - Stereorama. Over het gebruik van van je gegevens i.v.m. de Europese Privacy Wetgeving. Wil je onze website blijven gebruiken. bevestig dan met "ok". Wenst U meer te lezen over dit onderwerp bekijk dan ons privacybeleid en wat wij doen met cookies

MP122S1-Smeg

Levering op afspraak

Microgolfoven elektronisch - 850 W - 22 L - zilverkleurig glas

Grillweerstand

Gebruik van het bovenste element levert uitstekende grillresultaten en vooral in combinatie met het braadspit (afhankelijk van het model). Ideaal voor het grillen van grotere stukken vlees zoals een roastbeaf of lamsbout.

Microgolven

De microgolven van de microgolfovens dringen rechtstreeks het voedsel binnen en maken het mogelijk binnen zeer korte tijd en met aanmerkelijke energiebesparing te koken. Ideaal voor het koken zonder toevoeging van oliën en vetten zijn ze voorts zeer geschikt voor het ontdooien van voedsel, waarbij zowel het uiterlijk als de geur intact blijven. De microgolffunctie kan eveneens worden gecombineerd met de traditionele functies, met alle voordelen die dit met zich mee zal brengen. Ideaal voor alle soorten voedsel.

Microgolven + weerstand grill

Met deze functie krijgt het voedsel een mooie goudbruine kleur en is het volledig gaar vanbinnen door het gebruik van de microgolven.

Pizzafunctie

Deze functie is voorzien om in korte tijd een pizza te bereiden gebruik makend van de microgolffunctie en een speciale schotel.

Ontdooien volgens gewicht

Met deze functie wordt de ontdooitijd van de voedingswaren automatisch ingesteld nadat men het gewicht heeft ingevoerd.

Licht, evenwicht en ergonomie die de ruimte optimaliseren: toestellen met een moderne en minimalistische stijl die beantwoordt aan de meest recente trends in design.
Algemeen
Hoogte 39 cm
Nisbreedte 56 cm
Nisdiepte 55 cm
Nishoogte 38 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Beschikbaarheid:

  • Online: Levering op afspraak
  • 749,00€
  • Excl. BTW: 619,01€

Tags: MP122S1, Linea, Smeg, Microgolfoven inbouw, Inbouw magnetrons

Loading...
Loading...