Xelsis SM7580/00-Saeco

Levering op afspraak

Maak uw favoriete koffie: van sterke ristretto tot de perfecte cappuccino en geniet van 12 volledig aanpasbare drankjes. U kunt in een handomdraai de sterkte en grootte van uw koffie aanpassen, evenals de hoeveelheid melkschuim, de temperatuur en de pre-brewing.

12 verschillende koffiedranken

Geniet van een onbeperkte veelzijdigheid, van espresso en cappuccino tot koffiespecialiteiten zoals Americano's. Zo kunt u al uw gasten de koffie serveren die hun voorkeur heeft.

Pas de hoeveelheid aan, kies uit 5 aromasterktes en maak gebruik van 12 maalstanden

Deze volautomatische machine biedt een overvloed aan heerlijke opties om uw drankje aan uw smaak aan te passen. U kunt eenvoudig de hoeveelheid, sterkte en temperatuur voor elke drank personaliseren en opslaan. Voel u vrij om te experimenteren en bedenk heerlijke drankjes!

Keramische maalmolens zorgen voor stabiele prestaties voor 20 000 kopjes

Onze instelbare molens zijn gemaakt van keramiek, wat zorgt voor duurzame prestaties zonder verslechtering. Dit betekent dat uw koffie altijd wordt gemalen alsof het de eerste keer is, waarbij het beste uit uw verse koffiebonen wordt gehaald voor tot wel 20.000 koppen. Verfijn de intensiteit van uw koffie met de 12 maalstanden.

Met AquaClean voor tot wel 5000 koppen zonder ontkalken

AquaClean is onze gepatenteerde waterfilter dat de kwaliteit van uw koffie verbetert door het water te zuiveren. Ook wordt hierdoor kalkvorming in de waterleiding van uw koffiezetapparaat voorkomen: zet tot 5000 koppen zonder te ontkalken door het filter regelmatig te vervangen.

Eenvoudig schoon te houden met melksysteem met stoomreiniging

De HygieSteam-functie reinigt het volle-melkdoorloopsysteem, van de tuit tot de melkslangen, op uw bevel met behulp van stoom. Bovendien reinigt Saeco Xelsis, elke keer dat u een drankje met melk maakt, automatisch het melksysteem met een straal hygiënische stoom, zodat het schoon is en klaar om uw volgende drankje te maken.

Multifunctionele volautomatische espressotoestellen voor meerdere gebruikers. Verfijnde elegantie, buitengewone mogelijkheid om het een persoonlijk karakter te geven, hoge gebruiksvriendelijkheid: de Xelsis-lijn is de verpersoonlijking van het ultieme genot van koffie en melkschuim.
Algemeen
Aantal kopjes per beurt 2
Soort koffie Koffiebonen / Gemalen koffie
Gebruiksgemak
Instelbare koffiesterkte en hoeveelheid Ja
Melk opschuimen
Automatisch melk opschuimen Ja
Onderhoud
Automatisch ontkalken Ja
Automatisch reinigen (koffiedoorloop) Ja
Technisch
Inhoud waterreservoir 1,7 L
Uitvoering Piano Black

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • 1.249,99€
  • Excl. BTW: 1.033,05€

Tags: SM7580/00, , Philips, Espressomachine, Toestellen Espresso, Apparaten espresso, Machines Espresso

Loading...
Loading...