BRI954/00-Philips

Levering op afspraak

De eerste IPL ter wereld met uniek gevormde hulpstukken is ontworpen voor optimale resultaten op lichaam, gezicht en precieze zones. Philips Lumea Prestige is ook de meest effectieve IPL-oplossing die zowel met als zonder snoer te gebruiken is en een SmartSkin-sensor heeft.

Afgeleid van professionele IPL, ontwikkeld in samenwerking met dermatologen

Philips Lumea maakt gebruik van een innovatieve, op licht gebaseerde technologie genaamd Intense Pulsed Light (IPL) om de haargroeicyclus te doorbreken. Zachte lichtflitsen bij de haarwortel voorkomen na enkele behandelingen dat haar teruggroeit. IPL-behandelingen zijn sinds 1997 beschikbaar bij professionele salons. Philips Lumea, die is gebaseerd op deze professionele IPL-technologie, maakt het mogelijk om thuis eenvoudig en effectief haarbehandelingen uit te voeren. Philips Lumea Prestige is het resultaat van 14 jaar onderzoek en ontwikkeling in samenwerking met toonaangevende dermatologen.

Bewezen effectiviteit

Objectief onderzoek heeft aangetoond dat er sprake is van een aanzienlijke haarvermindering na slechts drie tot vier tweewekelijkse behandelingen. Om de resultaten te behouden, raden wij u aan om elke 4 tot 8 weken bij te werken. 

Geschikt voor een grote verscheidenheid aan haar- en huidtypen

Philips Lumea Prestige werkt effectief, eenvoudig en veilig op een grote verscheidenheid haar- en huidtypes. Het werkt op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die variëren van erg wit tot donkerbruin. Net als andere behandelingen op basis van IPL kan Philips Lumea niet worden gebruikt om wit / grijs, lichtblond of rood haar te behandelen en is het niet geschikt voor een zeer donkere huid. Het is namelijk vereist dat er een groot contrast is tussen het pigment in de haarkleur en het pigment in de huidskleur.

Uniek gevormde opzetstukken voor verschillende delen van uw lichaam

Geïnspireerd door de eigenheid van ieder deel van het lichaam is Philips Lumea Prestige het enige IPL-apparaat met uniek gevormde opzetstukken die zijn ontworpen voor optimale resultaten op verschillende delen van uw lichaam. De opzetstukken verschillen door combinaties van vorm, venstergrootte en filter. Met deze Philips Lumea Prestige zijn speciale behandelingen van het lichaam (benen, armen, buik), het gezicht (bovenlip, kin), de bikinilijn en de oksels mogelijk.

Opzetstuk voor het gezicht met nauwkeurig design en een extra gezichtsfilter

Accessoires
Etui Ja
Opzetstuk voor gezichtshaar Ja
Opzetstuk voor oksels en bikini Ja
Algemeen
Te gebruiken in bad of onder douche Neen
Type Intense Pulse Light (IPL)
Voeding
Snoerloos Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Beschikbaarheid:

  • Online: Levering op afspraak

Tags: BRI954/00, , Philips, Epilator, Apparaten om te epileren, Toestellen verwijderen haargroei

Loading...
Loading...