ESL7740RA-Electrolux

Levering op afspraak

Volledig integreerbare vaatwasser, RealLife, ComfortLift, 42dB, 60cm, 10.2l, 7prog./5temp., 13 bestekken, besteklade, 24u startuitstel, inverter motor, schuifscharnieren, TimeManager XtraDry, Beam on Floor

ComfortLift is uniek en geeft u gemakkelijk toegang tot uw vaat op een uiterst handige manier. Dit unieke mechanisme laat u toe om de ondermand naar omhoog te brengen, zodat u moeiteloos kan in- en uitladen. Onze laatste innovatie in vaatwastechnologie maakt deze dagelijkse taak nog veel comfortabeler.

Handig in- en uitladen van alle vaat

De ruimtelijke en uitneembare besteklade maakt het plaatsen, wassen en uitnmen van uw bestek en keukenhulpen eenvoudiger. Het biedt optimale ruimte en functionaliteit en heeft plaats voor maximaal 13-persoonsbestek. Het biedt ook een lang vak voor lange en grote keukenhulpen.

Een schitterende afwerking, en geen handwas meer

U hoeft nu niet langer tijd te besteden of moeite te doen om uw fijne glaswerk met de hand te wassen. Ons geavanceerde GlassCare-systeem met unieke SoftGrip-functie houdt ieder glas tijdens het wassen keurig op zijn plek en beschermt ze tegen verplaatsing en trilling. Glazen gaan niet meer kapot en vertonen geen barsten of watervlekken.

Drogen met natuurlijke inspiratie

Onze nieuwe AirDry-technologie gebruikt de natuurlijke luchtstroom om het drogen te voltooien. Het opent de deur met 10 cm tijdens het laatste deel van de cyclus totdat u klaar bent om de machine uit te laden. Een natuurlijke manier om een maximaal droogresultaat te verkrijgen en doeltreffend in uw energiekosten te besparen.

Algemeen
Nisbreedte 60 cm
Nisdiepte 57 cm
Nishoogte (max) 81,8 cm
Type Volledig integreerbaar
Milieuvriendelijkheid
Droogresultaat A
Energieklasse A+++
Energieverbruik per cyclus 0,832 kWh
Geluidsniveau 42 dB(A)
Jaarlijks energieverbruik 234 kWh
Jaarlijks waterverbruik 2860 L
Warmwateraansluiting Ja
Waterverbruik per cyclus 10,2 L
Programma's
Uitgestelde start Ja
Uitvoering & Design
Aantal bestekken 13
Besteklade Ja
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar Ja

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Beschikbaarheid:

  • Online: Levering op afspraak
  • 1.449,99€
  • Excl. BTW: 1.198,34€

Tags: ESL7740RA, , Electrolux, Vaatwasser inbouw, Vaatwasmachines inbouw, Inbouwvaatwassers

Loading...
Loading...