H 2265 BP Active-Miele

Oven met timer, XL-bereidingsruimte voor een gunstige instapprijs en pyrolyse.

Apparaat instellen naar eigen inzichten

Bij veel Miele-ovens kunnen de basisinstellingen worden gewijzigd, zoals de taal, waarschuwingssignalen, helderheid van de display en nog veel meer. De zelf ingestelde programmering kunt u natuurlijk altijd weer aanpassen. 

Laat het tijdbeheer over aan uw oven

Miele-ovens bieden allerlei timerfuncties en een kookwekker. Zo kunt u de begin- en eindtijd of de duur van een bereidingsproces programmeren. Uw gerechten zijn precies op het gewenste tijdstip gaar. Na afloop van een geprogrammeerde bereidingstijd wordt het proces automatisch beëindigd. Bovendien wordt bij stroomuitval de op de klok ingestelde tijd tot ongeveer 200 uur bewaard.

Energie nuttig gebruiken 

Miele-toestellen overtuigen door het extreem lage energieverbruik. Een groot deel van de Miele-fornuizen en ovens hebben energie-efficiëntieklasse A+. Dat is goed voor het milieu en uw portemonnee. Ook heel veel compacte ovens met een ovenruimte van 49 l zijn zeer energiezuinig, dankzij de energie-efficiëntieklasse A+.

Een speciale veredelingslaag voor roestvrij staal

Miele-apparaten van roestvrij staal hebben een hoogwaardig oppervlak van CleanSteel. Het materiaal is daardoor uiterst eenvoudig schoon te houden. Bovendien zijn vingerafdrukken minder zichtbaar.

Bespaart u zich de moeite van het schoonmaken

Pyrolyse is automatische zelfreiniging op hoge temperatuur van de vuil geworden ovenruimte. Langdurig schoonmaken of agressieve schoonmaakmiddelen zijn dus niet meer nodig. Bij de pyrolysereiniging veranderen alle etensresten in as en komen ze volledig los van de oppervlakken in de ovenruimte. Bij het energieverbruik geldt: zo veel als nodig is, zo weinig als mogelijk is.

Algemeen
Internetconnectie Neen
Functies
Automatische kookprogramma's Neen
Ontdooien Ja
Milieuvriendelijkheid
Energieverbruik per cyclus (conventioneel) 1,10 kWh
Energieverbruik per cyclus (hetelucht) 0,71 kWh
Technische info
Nisbreedte 56 cm
Nisdiepte 55 cm
Nishoogte 59,3 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • 849,00€
  • Excl. BTW: 701,65€

Tags: H 2265 BP Active, , Miele, Oven, Inbouw-ovens, ovens

Loading...
Loading...