RX1R II Premium Kit-Sony

Levering op afspraak

Deze compacte digitale camera heeft een full-frame sensor van 35 mm met 42,4 megapixels1 zodat u altijd en overal kunt genieten van opnamen van hogere kwaliteit.

Premium kit met een optische beeldzoeker (FDA-V1K), een lederen hoes (LCJ-RXHB) en een zonnekap (LHP-1). 

De ultieme full-frame compactcamera

De resolutie bereikt een hogere piek

Met een resolutie van 42,4 megapixels en geavanceerde beeldverwerking legt het ontwerp met full-frame CMOS-sensor en vaste lens de lat van de RX1R II-compactcamera nog hoger. Snelle autofocus, een intrekbare elektronische zoeker en 's werelds eerste optisch variabel Low Pass-filter laten u ervaren hoe baanbrekende prestaties, veelzijdigheid en gemak probleemloos samengaan.

Superieure beeldkwaliteit

Verrassend hoge detaildiepte

De full-frame Exmor R CMOS-sensor van 35 mm met 42,4 megapixels1 en achtergrondverlichting, geavanceerde BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor en het vaste-lensontwerp zorgen voor een ongeëvenaarde resolutie en verbeterde gevoeligheid. Met deze technologische hoogstandjes worden de beelden bijzonder gedetailleerd, natuurlijk en goed belicht, van het middelpunt tot aan de rand, ongeacht de opnameomstandigheden.

Verbeterde resolutie en gevoeligheid

Een full-frame Exmor R-CMOS-sensor met 42,4 megapixels1 en ISO 50-1024006, achtergrondverlichting, groot dynamisch bereik, weinig ruis en uitgebreide circuitschaal met koperen bedrading voor snellere gegevensoverdracht.

Hogere AF-snelheid, precisie en dekking

Met 399-punts brandpuntsvlakfasedetectie

Met geavanceerde fase- en contrastdetectiemogelijkheden zorgt het snelle hybride AF-systeem in de RX1R II voor een ongebruikelijk snel, nauwkeurig en breed autofocusbereik en traceringsprestaties. U maakt dus nog betere en scherpere foto's bij elke gelegenheid zonder ook maar iets te hoeven missen.

Beeldsensor
Aantal megapixels 42,4
Type beeldsensor CMOS
Belichting
ISO-gevoeligheid 100 - 25600
Connectiviteit
GPS-functie Nee
HDMI Ja
NFC Ja
USB Ja
Wi-Fi Ja
Geheugen
Geheugenkaart SD
Lens
Diafragma f/2-f/22
Scherm
Aanraakscherm Neen
Kantelbaar scherm Neen
Zoeker Ja
Uitvoering & Design
Waterdicht Neen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Beschikbaarheid:

  • Online: Levering op afspraak
  • 5.200,00€
  • Excl. BTW: 4.297,52€

Tags: RX1R II Premium Kit, , Sony, Digitale fototoestellen, Fotocamera's digitaal, Camera's digitale foto, Spiegelreflexcamera's, compactcamera's, Fototoestel, reflexcamera, reflex

Loading...
Loading...