Beste bezoeker, welkom bij Elektro Smets - Stereorama. Over het gebruik van van je gegevens i.v.m. de Europese Privacy Wetgeving. Wil je onze website blijven gebruiken. bevestig dan met "ok". Wenst U meer te lezen over dit onderwerp bekijk dan ons privacybeleid en wat wij doen met cookies

CSS5330B/12-Philips

Levering op afspraak
Ga voor pure eenvoud met de Philips Zenit-bioscoopluidsprekers en geniet van een natuurlijk, gebalanceerd geluid uit een ontwerp met moderne, authentieke materialen. Geniet optimaal van een sublieme ervaring dankzij slim kabelbeheer en een draadloze subwoofer.

HDMI 4K2K-doorgave voor genieten van Ultra HD-content
HDMI 4K2K-doorgave voor genieten van Ultra HD-content HDMI 4K2K gebruikt de HDMI 1.4-standaard. Dit voegt ondersteuning toe voor Ultra High Definition (UHD) videomateriaal. Momenteel heeft dit betrekking op 4K, wat maximaal 4096 pixels breed en 2160 pixels groot is, of vier keer de grootte van een standaard 1080p HD-scherm. De term omvat een iets lagere 4K-resolutie van 3840 pixels breed en 2160 pixels hoog. Beide formaten worden ondersteund via HDMI 1.4. Dankzij 4K komen geavanceerde home cinema-systemen in dezelfde klasse als die wordt gebruikt in veel commerciële bioscopen. Deze standaard is geïntegreerd in de HTL7140B om de SoundBar klaar te maken voor de toekomstige groei van 4K-TV.

Met één druk op de knop NFC-smartphones via Bluetooth koppelen
Met één druk op de knop NFC-smartphones via Bluetooth koppelen Koppel Bluetooth-apparaten gemakkelijk met één druk op de knop dankzij NFC-technologie (Near Field Communications). Tik op een NFC-smartphone of -tablet op het NFC-gebied van een luidspreker om de luidspreker in te schakelen, het koppelen via Bluetooth te starten en te beginnen met het streamen van muziek.

Dolby Digital en Pro Logic II Surround Sound
Dolby Digital en Pro Logic II Surround Sound Een ingebouwde Dolby Digital-decoderbox zorgt ervoor dat er geen externe decoder meer nodig is door alle zes kanalen met audio-informatie te verwerken. Zo kunt u genieten van een Surround Sound-ervaring en een buitengewoon natuurlijk gevoel van sfeer en dynamisch realisme. Dolby ProLogic II biedt u vijf kanalen met Surround-verwerking vanaf elke stereobron.

MTM-luidsprekers zorgen voor luid, natuurgetrouw geluid
MTM-configuratie (midwoofer-tweeter-midwoofer) in alle hoofd- en satellietluidsprekers zorgt voor luid en natuurgetrouw geluid, ongeacht de luisterpositie. U geniet altijd van kristalhelder geluid zonder vervorming ongeacht waar u zit.

Subwoofer-reflector in de voet voor vloeiend klinkend geluid
De conusvormige reflector in de voet zorgt voor een sterkere en diepere bas door geluid gelijkmatig over 360 graden te verspreiden. Het ontwerp voorkomt ook het dempende effect wanneer deze op tapijt wordt geplaatst.
Aansluitingen
Audio digitaal (optisch) 1
Composiet video-uitgang Neen
Hoofdtelefoonaansluiting Neen
WiFi Neen
Multimedia
Bluetooth Ja
Geschikt voor multiroom Neen
Smart TV Neen
Versterkers & Luidsprekers
Draadloze achterluidsprekers Neen
Draadloze subwoofer Ja
Kanalen 2.1
Totaal vermogen 340 W

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Beschikbaarheid:

  • Online: Levering op afspraak
  • 399,99€
  • Excl. BTW: 330,57€

Tags: CSS5330B/12, , Philips, Home cinema set, Systemen Home cinema

Loading...
Loading...